Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotsbiffar och nudelsallad med jordnötsdressing

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enormt gott, går utmärkt att göra mycket och sen frysa. Jag älskar denna rätt 8 points

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv morötterna och hacka löken. Vispa samman ägg, vatten, kryddor, potatismjöl och ströbröd. Låt svälla en stund. Tillsätt lök och morätter och blanda. Forma till biffar och stek i margarinet någon minut på båda sidor. Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen. Spola med kallt vatten och låt rinna av. Ansla sockerärter och purjolök, gurka och spansk peppar. Blanda ingredienserna till dressingen och vänd ner salladen.
  2. Smaklig måltid.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • lill-lindqvist 9 september 2008

    nånstans mellan en 4:a och en 5: a på vardagsmatskalan.GOTT !!!

  • laiske 11 juli 2010

    Jättegoda morotsbiffar, absolut 5 från mig! Receptet får en lättåtkomlig plats, för dessa ska jag göra fler gånger. Ha en skön sommar! /laiske

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.