Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotsbiffar med solrosfrön

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Vegetariskt som barnen gillade.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ägg och ströbröd och låt stå medan du gör resten. Skala och riv morötter fint. Riv löken. Mixa solrosfrön ca en minut, välhackat men ej som mjöl.
  2. Blanda ner morötter, lök och solrosfrön i skålen med ströbröd. Krydda med örtsalt och eventuellt med soja och/eller curry.
  3. Blanda till en smidig smet och forma småbiffar som steks gyllenbruna på ganska svag värme.
  4. Serveras till kokt potatis eller mathavre, gärna med någon kall eller varm örtsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.