Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotsbiffar

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lätt, gott och billigt. Passar till korv, bacon.

Ingredienser

Instruktioner

1.Skala och riv grönsakerna fint, morötterna på den grova sidan. 2.Vispa äggen och blanda i resten. 3.Forma små biffar och stek gyllenbruna.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • hnord 3 oktober 2009

    Goda biffar. Hade lingonsylt till. Lägger till bild.

  • Bappi 18 februari 2011

    Suveränt gott ... tack ;-) Jag satte dit lite ströbröd och lökpulver (tål inte med vanlig lök) och det blev superbra. /kram

  • saxa 21 september 2012

    Goda och enkla biffar kommer att göra dessa som vardags mat flera gånger.

  • rosatalo 2 september 2013

    Förenklade genom att hacka alla grönsaker fint i matberedaren var för sig och blanda ihop i en skål, det går mycket fortare än att riva allt. Nästa gång kommer jag att krama ur all vätska ur den hackade potatisen och morötterna för det blir en vattnig smet som var svår att forma till biffar, jag hade också i ströbröd som " bappi " men tror inte det kommer att behövas alls om man bara kramar ur vätskan först. Smaken var på biffarna var god. Kommer att laga många gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.