Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotsbiffar med kanelsmak

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Kanelen matchar sötman i morötterna och gör dessa biffar oemotståndliga. Gör ganska små biffar- då håller de ihop lättare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala morötterna och riv dem grovt på ett rivjärn. Skala löken och hacka den. Fräs morot och lök i olivolja i en stekpanna. Fräs lite i taget och salta allteftersom. Låt svalna.
  2. Kör grönsaksfräset i en matberedare. Tillsätt ägg, kanel och ströbröd. Låt blandningen svälla i 10 minuter.
  3. Forma tunna biffar av smeten. Stek dem i olivolja på medelvärme några minuter på varje sida, till fin färg.
  4. Servera biffarna med kokt potatis eller ris samt en klick matyoghurt och en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.