Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotsbröd

 
Skriv ut

Kanongott morotsbröd som bakas ut i långpannan!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda jäst och mjölk och värm till 37 grader. Tillsätt morötterna, oljan, honungen och saltet. Blanda i grahamsmjölet, vetemjölet och havregrynen. Låt jäsa 30 min.
  2. Olja in en långpanna och platta ut degen där i. Skär i rutor och nagga. Låt jäsa ytterligare 30 minuter.
  3. Grädda därefter i ca 15 minuter på 200-225 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.