Morötterna får smak av parmesan, Och extra sting av senap.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader. Skala och skär morötterna i tunna skivor. Lägg skivorna i en ugnssäker form. Tillsätt parmesan, oreganoblad och olja. Salta och peppra. Tillaga mitt i ugnen ca 20 min.
- Krydda kycklingfiléerna med salt och peppar. Bryn dem runt om i en gryta med olivoljan. Efterstek under lock ca 5 min.
- Ta upp filéerna och lägg dem på morotsbädden. Tillaga ytterligare ca 10 min. Kycklingfiléerna är färdiga vid 70 grader innertemperatur, använd gärna stektermometer.
- Smula ner buljongtärningen i grytan. Tillsätt senap och vatten. Sjud 1-2 min. Servera gratängen med kycklingen och såsen. Garnera med oregano.
Publicerat den
4 april 2008
Liknande recept
Skriv kommentar