Morotskaka recept

Laddar...
Din sökning gav 208 träffar
Morotskaka

Mycket god och enkel kaka som är nyttigare än andra sockerkakor eftersom den innehåller olja istället för margarin eller smör samt att den innehåller mandel eller nötter och morötter. En mycket god..

Morotskaka

Jätte god, saftig och inte allt för onyttig kaka som alltid går hem. Kombinationen av morötter möter kanel som möter syrlig, söt philadelphiaost är fantastisk gott. Vi diabetiker kan också unna oss en..Brorsans morotskaka

Det här är min brors underbara morotskaka. Bakas i långpanna vilket gör den enkel att baka samt att det blir många bitar samtidigt. På fatet på bilden ligger 11 av de 24 jag brukar få ut på en plåt..
Nyttig morotskaka

En hälsosam variant av den klassiska morotskakan. Passar perfekt som mellanmål då den är lite matigare än vad morotskakan i vanliga fall är. Runt 100 kalorier per kaka.
Amerikansk morotskaka

Härligt saftig kaka med ljuvlig glasyr. Enkel att baka. Perfekt till jobbfikat eller som kaka till kaffet efter en god middag. Kakan är laktosfri om man gör en vanlig glasyr med 5 dl florsocker och ..

Norsk Morotskaka

En av det allra godaste kakor jag någonsin ätit, min mamma fick receptet av någon väninna när jag var liten. Den godaste av den godaste morotskakor!! =)
Pumpa- och morotskaka

Baka en mjuk och saftig kaka med pumpa och morötter med len och god Kesella-kräm. Litet kalas eller stor fest, allt fler hittar på något extra kul på Halloween.


Morotskaka med äpplen

Nu är morötterna billiga och det finns fortfarande massor av äpplen i trädgården. Den här kakan innehåller mycket godis men bara lite lite fett.