Den här morotskakan är väldigt saftig o god!
Instruktioner
- Sätt på ugnen 175 grader.
Blanda ihop socker, mjöl, bikarbonat, salt o kanel i en skål. Blanda ihop olja, ägg, äpplemos o morötter i en annan skål. Rör ner de torra ingredienserna. (Häll i pekannötterna.)
Grädda i 40-45 minuter, eller tills kakan känns torr. (jag tycker alltid att den tar rätt lång tid att bli färdig...)
- Glasyren:
Vispa ihop smör o philadelphia osten till en smidig kräm. Rör ner florsocker o vaniljsocker.
Rör i nötterna. (eller lägg nötterna ovanpå kakan efter du lagt på glasyren.)
Publicerat den
10 mars 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
När vi hade kalas senast så bakade jag din Amerikanska morotskaka och den var så där saftig och god som man kan önska sig. Så jag kan varmt rekommendera den här morotskakan.
Denna morots kaka var grymt god fast jag gjorde den i långpanna istället