Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotspaj med fetaost och oliver

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jättegod paj!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka snabbt samman pajdegen i matberedare eller för hand. Kavla ut degen och klä en pajform.
  2. Täck formen med plastfolie och ställ den svalt en stund. Fräs de rivna morötterna i olja i en gryta eller stekpanna.
  3. Tillsätt fonden. Låt svalna och rör sedan ner crème fraiche, ägg och riven ost.
  4. Bred ut fyllningen i pajskalet och tryck ner fetaost och oliver. Grädda i nedre delen av ugnen 35-40 minuter. Rosta pinjekärnorna hastigt i en het, torr stekpanna och strö dem över pajen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • JennySilver 9 maj 2013

    Jättegod och annorlunda paj! Jag hade inga pinjenötter så jag hoppade över dem men det gick bra utan. Nästa gång tar jag också mer grahamsmjöl i pajdegen!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.