Hacka snabbt samman pajdegen i matberedare eller för hand.
Kavla ut degen och klä en pajform.
Täck formen med plastfolie och ställ den svalt en stund.
Fräs de rivna morötterna i olja i en gryta eller stekpanna.
Tillsätt fonden.
Låt svalna och rör sedan ner crème fraiche, ägg och riven ost.
Bred ut fyllningen i pajskalet och tryck ner fetaost och oliver. Grädda i nedre delen av ugnen 35-40 minuter.
Rosta pinjekärnorna hastigt i en het, torr stekpanna och strö dem över pajen.
Jättegod och annorlunda paj! Jag hade inga pinjenötter så jag hoppade över dem men det gick bra utan. Nästa gång tar jag också mer grahamsmjöl i pajdegen!
Jättegod och annorlunda paj! Jag hade inga pinjenötter så jag hoppade över dem men det gick bra utan. Nästa gång tar jag också mer grahamsmjöl i pajdegen!