Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotspuré med parmesan

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Varför inte byta ut potatismoset ibland? Detta är ett gott och färgglatt tillbehör till fisk, fågel och vilt.

Ingredienser

Instruktioner

Skala potatis och morötter. Skär dem i bitar och koka dem mjuka i lättsaltat vatten. Känn efter med en sticka. Häll av vattnet och mosa grönsakerna med en potatisstöt. Tillsätt smör, olivolja och parmesanost. Smaka av med salt och peppar och servera genast!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.