Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotsragu med timjan och persilja

 
Skriv ut

Ett annorlunda, enkelt och gott tillbehör av morötter, eller som ensamrätt tillsammans med kokt ris.

Ingredienser

Instruktioner

Bryn morotstärningar i halva mängden smör, salta och peppra, lägg över i gryta. Bryn purjo och lök i resten av smöret, salta, peppra och lägg över i grytan. Tillsätt tomatpuré, vatten och timjan, rör om. Låt grytan småkoka under lock tills ragun blivit krämig och rötterna är färdigkokta utan att koka sönder. Rör ner hackad persilja, smaka av.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.