Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärs-och morotssoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Favoritsoppan som gillas av både vuxna och barn!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatis och morot.Skär potatisen i tunna skivor och riv morötterna grovt. Koka upp buljongen och koka rotfrukterna i 10 minuter. Fräs lök och färs i fett till en grynig massa. Blanda ner kryddor och chilisås. Rör ner färsblandningen i soppan. Häll i ca 2 dl grädde av valfri fetthalt.
  2. Koka ytterligare i ca 10 minuter. Smaka av. Strö över persilja och servera med ett gott bröd till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.