Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mos med strimlad korv och lök

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabb och enkel middagsrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mos: Koka potatisen. Skala och skär den först i mindre bitar, så kokar den mjuk fortare. När den är mjuk mosar du potatisen med gaffel eller pressar och blandar med lite varm mjölk och en klick smör. Krydda moset med lite salt och vitpeppar.
  2. Strimla korv, lök och champinjoner. Fräs alltsammans ett par minuter och häll på grädden. Låt det hela koka ihop i 2–3 minuter. Krydda med salt och peppar.
  3. Lägg upp moset på varma tallrikar. Toppa med korvblandningen. Servera gärna med gröna ärter och strimlad färsk röd paprika för extra färg och nyttighet.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • flabban 10 december 2008

    Det funkade lika bra till kokt potatis, ökade på mängden grädde bara. En enkel och god vardagsrätt. Tack för ett bra recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.