Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mos på potatis och äpplen

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Passar bra till allt, bl a Strutsfilè med vinägerfläsk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och koka potatisen, finhacka schalottenlökarna och grovhacka persiljan. Skala och kärna ur äpplena och skär dem i bitar samt riv vitlöksklyftan.
  2. Häll av vattnet från potatisen och lägg ner alla ingredienser i potatisgrytan. Stöt kompotten med en potatisstöt till önskad konsistens. Smaksätt ev med lite salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.