Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mosters rullader i gräddsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lovar att dessa rullader smakar jättebra och att det blir flera gånger du gör dem Lite omständigt men det är värt besväret.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fyllning: Fräs löken i smör och blanda i bacon.
  2. Lägg köttskivorna på en skärbräda och bred på senap i tunt lager och lägg på lökblandningen Rulla ihop och fäst med tandpetare Bryn rulladerna i smör i stekpanna. Salta och peppra och lägg sedan över dem i en gryta.
  3. Sås: Skölj ur stekpannan med ½ dl vatten och sila ner skyn i grytan Tillsätt resten av vattnet och buljongtärningen.
  4. Småkoka rulladerna i ca 45 minuter. Ta sedan upp dem och ta bort tandpetarna och håll dem varma. Vispa ut mjölet i lite kallt vatten och häll i redningen i den kokande buljongen. Häll i grädde och soja och koka såsen några minuter. Smaka av med salt och peppar.
  5. Lägg tillbaka rulladerna i såsen och koka upp. Strö över lite hackad persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.