Lovar att dessa rullader smakar jättebra och att det blir flera gånger du gör dem Lite omständigt men det är värt besväret.
Instruktioner
- Fyllning: Fräs löken i smör och blanda i bacon.
- Lägg köttskivorna på en skärbräda och bred på senap i tunt lager och lägg på lökblandningen Rulla ihop och fäst med tandpetare Bryn rulladerna i smör i stekpanna. Salta och peppra och lägg sedan över dem i en gryta.
- Sås: Skölj ur stekpannan med ½ dl vatten och sila ner skyn i grytan Tillsätt resten av vattnet och buljongtärningen.
- Småkoka rulladerna i ca 45 minuter. Ta sedan upp dem och ta bort tandpetarna och håll dem varma. Vispa ut mjölet i lite kallt vatten och häll i redningen i den kokande buljongen. Häll i grädde och soja och koka såsen några minuter. Smaka av med salt och peppar.
- Lägg tillbaka rulladerna i såsen och koka upp. Strö över lite hackad persilja.
Publicerat den
17 januari 2012
Liknande recept
Skriv kommentar