Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mosters rullströmming

 
Skriv ut

Strömmingen ska vara rensad, urbenad och rullad med skinnsidan utåt innan kokning

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fisken: Rensas, urbenas, rullas och kokas i 15 minuter.
  2. Töm av vattnet Strö över 10 - 15 hela kryddpepparkorn
  3. Lagen: Kokas till sockret har löst sig och den ser klar (inte grumlig) ut.
  4. Låt svalna
  5. Varva fisk, rödlök och dill Häll över den svalnade lagen.
  6. Serveras med potatis

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.