Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Jättegott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll vattnet och saltet i en kastrull och låt det koka upp. Häll sedan i allt skrädmjöl. Rör inte! Stampa med en sked.
  2. När ångan går igenom är mottin klar.
  3. Servera gärna med fläsk och lingon.

Kommentarer (1)

  • annelieberggren 24 september 2008

    vad är skrädmjöl? vad är detta för något?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.