Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Moussaka med röd pesto och fetaost

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En lite snabbare variant med båda potatis och aubergine, men utan ostsås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Riv, eller finhacka, löken grovt och vitlöken lite finare och blanda med lammfärs, pesto, kanel samt urkramade och mosade (med en gaffel) kronhjärtan. Salta, peppra och blanda väl, klart enklast att använda händerna.
  3. Riv aubergine och skalad potatis grovt, salta lite och pressa över citronen.
  4. Varva färs och grönsaksriv i ugnssäker form, toppa med fetaost och körsbärstomater, hela och gärna med kvisten kvar om man vill. Grädda ca 40 minuter och servera med grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.