Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nougat mousse

(1 kommentar)  
Skriv ut

Varför inte ha som tårtfyllning el servera i glas

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klipp eller skär ner nougaten i mindre bitar. Hetta upp vispgrädden i en kastrull - Får absolut inte koka! Lägg i bitarna och smält dem under omrörning på svag värme. Låt svalna ett par timmar i kylen. Vispa sedan, helst med elvisp, till en fluffig kräm.
  2. Det är viktigt att den får bli riktigt kall innan man vispar den annars kan den skära sig lätt!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • gardsla 12 maj 2012

    så enkelt och gott! nöjda gäster

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.