Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mozzarellarullar.

 
  • Serverar: 26 portioner
Skriv ut

En perfekt bufférätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pesto: Kör persiljeblad, basilikablad, vitlöksklyftor och nötter i mixer eller hacka fint för hand. Tillsätt parmesan, olja och kryddor.
  2. Gör 2 rullar: lägg upp parmaskinkan på plastfilm så att du får en rektangel, ca 40x20 cm. Skiva och lägg mozzarellaost på den nedre halvan. Bred ut peston över mozzarellan. Rulla ihop som en rulltårta och ta hjälp av plastfilmen i slutet. Lägg rullen i frysen och skär upp den lite halvfryst så blir bitarna bäst.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.