Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonmuffins med krossad vit choklad och valnötter

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 8-12 portioner
Skriv ut

Muffins med vit choklad, hallon och valnötter. Helt underbara!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker pösigt. Häll i yoghurten i ägg-socker-blandningen.
  2. Smält under tiden smöret och häll i det i ägg-socker-blandningen under omrörning. Börja med ytterst lite smör under kraftig omrörning. Var noga, annars skär det sig (muffinsarna blir iofs goda ändå).
  3. Blanda vetemjöl och bakpulver i en separat bunke. Häll i chokladen och valnötterna bland de torra ingredienserna. Vänd i de torra ingredienserna i ägg-socker-smörblandningen. Häll i de frysta hallonen sist, alternativt tryck i 2-3 st per muffins när du hällt upp smeten. Häll upp till två tredjedelar i muffinsformar. Grädda i 180°C i 20 min

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • JonnaH 1 juni 2009

    Dessa är helt fantastiska. Godaste muffins jag gjort och ätat!!

  • frucaos 27 augusti 2015

    Namnam! Jag slängde i lite hackade jordgubbar och en näve blåbär också...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.