Muffins med vit choklad, hallon och valnötter. Helt underbara!
Instruktioner
- Vispa ägg och socker pösigt. Häll i yoghurten i ägg-socker-blandningen.
- Smält under tiden smöret och häll i det i ägg-socker-blandningen under omrörning. Börja med ytterst lite smör under kraftig omrörning. Var noga, annars skär det sig (muffinsarna blir iofs goda ändå).
- Blanda vetemjöl och bakpulver i en separat bunke. Häll i chokladen och valnötterna bland de torra ingredienserna. Vänd i de torra ingredienserna i ägg-socker-smörblandningen. Häll i de frysta hallonen sist, alternativt tryck i 2-3 st per muffins när du hällt upp smeten. Häll upp till två tredjedelar i muffinsformar. Grädda i 180°C i 20 min
Publicerat den
7 juli 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Dessa är helt fantastiska. Godaste muffins jag gjort och ätat!!
Namnam! Jag slängde i lite hackade jordgubbar och en näve blåbär också...