Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Muffins med körsbär och choklad

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Körsbär och choklad, en oslagbar kombination! Muffinsen blir extra saftiga av yoghurten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Kärna ur körsbären. Grovhacka chokladen. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker pösigt. Rör i yoghurten. Blanda mjöl och bakpulver och blanda ner i smeten tillsammans med det avsvalnade smöret. Vänd i körsbär och choklad.
  3. Fördela smeten i muffinsformar av papper ställda på en plåt. Grädda muffinsen mitt i ugnen ca 22 minuter. Låt dem svalna på galler.
  4. Spritsa lite grädde på muffinsarna och lägg dit ett körsbär med skaftet kvar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.