Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Muffins med Västerbottensost och rostade pumpakärnor

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Matiga muffins toppade med smakrik ost och knapriga kärnor. Perfekt att servera till soppa, sallad eller som ett lyxigt mellanmål. Tips: Servera dem gärna med kallrökt lax, créme fraiche och löjrom så har du en läcker förrätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Riv osten fint. Vispa ihop ägg, filmjölk och olja lätt i en bunke. Häll äggblandningen och den rivna osten (spara lite ost till topping) över de torra ingredienserna och rör om.
  3. Fördela smeten i muffinsformar gärna stående i en muffinsplåt och toppa med pumpakärnor och en nypa ost. Grädda muffinsen mitt i ugnen i 20-25 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.