Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mumietår

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Lättätna små tår som passar både stora och små magar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek korvarna lätt i en stekpanna. Skär tunnbrödet i 2 cm breda remsor. Dela prinskorvarna på mitten.
  2. Linda in korvsnuttarna i tunnbrödremsorna (mumielindorna). Stick i en tandpetare så att tunnbrödet inte rullar upp sig och ramlar av. Klutta dit lite ketchup så att det ser ut som en nagel.
  3. www.buu.nu

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.