Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mumsig kräftcheesecake

 
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 3 timmar
Skriv ut

Njut av denna helt underbara paj till kräftorna eller andra skaldjur

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bort kanterna på kavringen och skär det i mindre bitar. Mixa i matberedare, tillsätt smör. Tryck ut i en pajform ca 24 cm i diameter. Ställ i kylen minst 1 timma.
  2. Hacka hälften av kräftorna grovt. Hacka dill och gräslök (spara lite till dekor). Rör ihop gräddfil, pepparrot och rivet citronskal och philadelphiaost. Smaksätt med dill och gräslök samt lite citronsaft. Häll i de hackade kräftstjärtarna,
  3. Bred ut blandningen på kavringbottnen. Dekorera med hela kräftstjärtar, dill och gräslök. Ställ i kylen minst 2 timmar. Pudra över paprikapulver strax före servering.
  4. ÄT OCH NJUT AV GOD MAT

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.