- Serverar: 6-8 portioner
- Tid: 3 timmar
Skriv ut
Njut av denna helt underbara paj till kräftorna eller andra skaldjur
Instruktioner
- Skär bort kanterna på kavringen och skär det i mindre bitar. Mixa i matberedare, tillsätt smör. Tryck ut i en pajform ca 24 cm i diameter. Ställ i kylen minst 1 timma.
- Hacka hälften av kräftorna grovt. Hacka dill och gräslök (spara lite till dekor). Rör ihop gräddfil, pepparrot och rivet citronskal och philadelphiaost. Smaksätt med dill och gräslök samt lite citronsaft. Häll i de hackade kräftstjärtarna,
- Bred ut blandningen på kavringbottnen. Dekorera med hela kräftstjärtar, dill och gräslök. Ställ i kylen minst 2 timmar. Pudra över paprikapulver strax före servering.
- ÄT OCH NJUT AV GOD MAT
Publicerat den
31 augusti 2009
Liknande recept
Skriv kommentar