- Serverar: 40 portioner
- Tid: 3 timmar
Skriv ut
Gott till kaffet, kalaset eller bara som dom är efter lunchen. Enkla att göra.
Instruktioner
- Blanda florsocker, vaniljpulver, socker, äggvitan och kallt vatten i en bunke.
Koka upp vatten, blanda i gelatinpulver och vispa ur klumparna. Blanda i den heta vätskan med övriga ingredienser. Vispa med elvisp till ett hårt vitt skum.
Stansa ut smörgåsrånen med ett glas, det blir bottnar till dina mumsmums
Spritsa ut den vita smeten på dina kex. Ställ dom i frysen i cirka 2 timmar
Smällt choklad över vattenbad och doppa mumsmumsen, låt stå ett par timmar innan du festar loss till en kopp kaffe.
- Tips: tillsätt ½ tsk lakritspulver i äggsmeten, riktigt gott.
Publicerat den
14 april 2014
Liknande recept
Skriv kommentar