Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

murkelsås

 
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Gott till stekt lax och oxfilé m.m.

Ingredienser

Instruktioner

Skär ett snitt i filéskivorna/bitarna. Blötlägg murklorna i rikligt med vatten i 1 timme. Låt murklorna rinna av. Koka murklorna i 10 min. Häll bort spadet. Finhacka lök och murklor. Fräs lök och murklor i smöret. Strö över mjölet occh späd först med buljong och vin, oc därefter med grädde. Låt det koka i 10 min och smaksätt sedan med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.