Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bircher Benner müsli

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Maximilian Bircher Benner var en schweizisk föregångare till dagens kostexperter. Han förespråkade redan på 1800-talet en diet som innehöll mindre kött och vitt bröd. Istället rekommenderade han en diet rik på frukt, grönsaker och nötter. Den här typen av våt müsli finns för det mesta på frukostmenyn när du besöker hotell i tex Tyskland, Schweiz, Österrike och Australien. Müslin är mjuk och smakrik och har ett lägre GI än gröt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda müsli och filmjölk i en glasburk och låt det stå i kylen över natten.
  2. Till frukost tillsätts päronet skuret i mindre bitar och det hela toppas med några nötter.
  3. Smakar gott tillsammans med en fullkornssmörgås med skinka och något grönt på

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.