Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Musli-Bröd

 
  • Serverar: 8-12 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Mina döttrars favorit som dom gärna bakar,fast då brukar dom göra dubbel sats så att det går att frysa in. Det här brödet är saftigt och håller sig mjukt och färskt i flera dagar.

Ingredienser

Instruktioner

Gör så här Sätt ugnen på 200°. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Rör i yoghurt, honung och sylt. Klicka ner smeten i en smord, avlång bakform, rymd ca 1 1/2 liter. Grädda i nedre delen av ugnen ca 1 tim. Känn med en provsticka att den inte känns klibbig inuti Stjälp upp limpan och låt den svalna under bakduk

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.