Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Müsli

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Jätte god fruktig müsli till naturell yoghurt.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg alla ingredienser förutom den torkade frukten, i en bunke. Blanda honung,olja och vatten och häll detta över de blandade ingredienserna. Blanda väl. Strö ut blandningen på den bakplåtspappersklädd ugnsplåt, och rosta i mitten av ugnen i ca 30 minuter, på 200 grader. Vänd på blandningen ett par gånger. Ta ut plåten och låt müslin svalna, blanda sedan i den torkade frukten. Förvara mörkt i en lufttät förpackning.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.