Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Müsli och blåbärsbägare

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

De här bägarna smakar fantastiskt och är mycket mångsidiga, de passar lika bra till frukost som dessert. 382 kcal/portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Portionera upp 2½ dl müsli i 4 glas eller koppar.
  2. Blanda yoghurt och honung i en skål. Portionera upp hälften av yoghurtblandningen ovanpå müslin i de fyra glasen.
  3. Portionera upp hälften av blåbären i ett jämnt lager ovanpå yoghurten.
  4. Lägg på ytterligare ett lager müsli, yoghurt och blåbär. Avsluta med ett lager blåbär på toppen.
  5. Strö rostad mandel över varje bägare. Blåbärsbägarna kan serveras genast eller kylas upp till 3 timmar före servering. Lägg på den rostade mandeln precis före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.