Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Müslibullar à la Viktväktarna

(2 kommentarer)  
Skriv ut

25 bullar - 2 p per bulle utan pålägg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ut jästen i fingervarmt vatten, ca 37 grader. Tillsätt rapsolja och salt.
  2. Blanda ner müsli och vetemjöl (spara ca 1 dl av vetemjölet till utbakningen).
  3. Arbeta samman till en smidig deg, låt jäsa ca 45 min.
  4. Tag upp degen på mjölat bakbord och forma bullarna. Lägg dem på plåt klädd med bakplåts-papper. Pensla bullarna och strö över müslin. Ställ att jäsa ytterligare 30 min.
  5. Grädda i 225 grader i mitten av ugnen 12-15 min.
  6. Njut müslibullarna tillsammans med ditt favoritpålägg!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • emwjeos 12 januari 2011

    det ser väldigt gott ut jag har tyvärr inte testat än men jag tror det blir gott

  • Pennie 15 augusti 2011

    Älskar dessa bullar! är en av favoriterna, måste testas :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.