Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Musselspätta

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Musslorna sätter lite extra piff på spättafiléerna. Lättlagat.

Ingredienser

Instruktioner

Tina spättafiléerna om de är frysta. Lägg en msk musslor på varje filé och rulla ihop. Lite salt och timjan strös på. Ta resten av musslorna och blanda med crème fraichen och det rivna skalet av en citron. Täck fisken och strö över den rivna gratängosten. Låt gratängen stå 30 minuter i ugnen på 200 grader. Garnera med citonklyftor. Servera med nypotatis och en sallad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.