Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Falska queneller

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

God gratäng gjord av fiskbullar och annat gott. Ibland vill man ju ta genvägen om man inte har färsk fisk, men ändå äta gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader.
  2. Tina spenaten och krama ur det mesta vätskan. Fördela spenaten på smort ugnsfast fat. Häll av buljongen av fiskbullar och musslor. Fördela dem över spenaten. Bred champinjonsoppan över. Gör hollandaise såsen och klicka ned margarinet. Häll såsen över det hela och strö över riven ost. Gratinera mitt i ugnen ca 10-15 minuter. Bjud kokt ris och citronklyftor till. Det går säkert att äta potatis istället för ris till gratängen.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • memfis 7 oktober 2008

    Idag åt vi gratängen till middag. Mycket gott tycker både Gubben och jag.

  • gersgarden 29 oktober 2008

    Grymt gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.