Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spagetti med vitlök, persilja och musslor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det är mycket medelhavskänsla i denna snabblagade rätt. Musslor innehåller mycket järn och lite energi (kalorier).

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka lök och vitlök. Skär persiljan fint.
  2. Fräs lök och vitlök i några minuter i oljan. Blanda ner persilja och musslor och låt det hela bli varmt.
  3. Blanda allt med nykokt och het spagetti.
  4. Salta och peppra.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • JackB 17 september 2012

    Väldigt god och bra grund! Jag hade i en skvätt grädde som reducerades ned, och en halv färsk chili! Blev Superbt :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.