Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svart spaghetti med asiatisk skaldjurssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En riktig festpasta! Självklart kan du använda vanlig spaghetti om du inte hittar svart som är färgad med bläckfiskbläck. Såsens hetta rundas av med iMat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningar på paketet.
  2. Hetta upp oljan i en vid panna och fräs currypastan hastigt under omrörning. Lägg i grönsakerna och fräs dem ett par minuter.
  3. Tillsätt fond samt iMat och låt det koka ihop på medelstark värme ca 5 minuter. Smaka av med fisksås, peppar och eventuellt en gnutta socker. Färga med lite gurkmeja.
  4. Lägg i de gröna musslorna och låt allt bli varmt.
  5. Stek scampi och pilgrimsmusslorna hastigt i lite olja. Salta.
  6. Portionera upp pasta och sås i varma djupa tallrikar. Toppa med skaldjur och servera direkt. Dekorera gärna med koriander och lime.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.