Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mustig Grytstek i (lergryta)

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Den här grytan satt jag på bordet igår, som söndagsrätt. Den var fantastisk god med alla grönsaker hopkokta.

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i fyrkanter, bryn det runt om i panna ca 10 min. Ansa grönsaker, skär i femöringar, blanda ner allt tillsammans med köttet. Tillsätt vinet, buljongen, låt småkoka ihop. Krydda med salt och peppar. Lägg i den krossade vitlöken och dofta över mjölet. Lägg över allt i lergrytan. Sätt i kall ugn, ställ den på 225 grader, låt grytan stå ca 1 tim eller när köttet är mört. Garnera med klippt persilja. ÄT OCH NJUT !

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.