Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mustig köttgryta på högrev

 
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Mustig gryta med mycket gott i..........

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i bitar. Skala morötter, palsternacka, lök och kvarta svamparna.
  2. Bryn köttet i smöret i en gryta.
  3. Finhacka 2 av lökarna och skär de andra 3 lökarna i klyftor. Slanta morötterna och skär palsternackan och paprikan i små bitar.
  4. Lägg allt i grytan efter att köttet är brynt.
  5. Tillsätt buljongtärningarna, vatten, grädde, soja och krydda.
  6. Låt koka i ca 1,5 timme eller tills köttet och rotsakerna är mjuka.
  7. Red av med maizena om tjockare konsistens önskas.
  8. Servera med kokt potatis och lingonsylt eller med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.