Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mustig kantarelltagliatelle

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka scharlottenlök och vitlök och fräs i olivolja. Stek kycklingfiléerna i större strimlor/bitar i olivolja, salta och peppra och lägg tillsammans med löken. Skär auberginen i mindre kuber och stek dessa i olivolja och salta och peppra. Stek de välputsade och färska kantrellerna i margarin och salta och peppra. Lägg i auberginen och kantareller i kyckling+lök. Hacka oliver och soltorkade tomater grovt och häll dem i kycklingen. Grovhacka även bladpersilja och krydda med en aning kanel. Tillför härefter vätskan samt rönnbärsgelén och låt koka upp ordentligt. Serveras till färsk bred tagliatelle. Garnera rikligt med grovriven parmesan och finhackade hasselnötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.