Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mustig köttgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegott...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken. Lägg den i en gryta tillsammans med tomater, vatten och buljongstärning. Låt det koka upp och tillsätt kryddor och salt.
  2. Skär köttet i cm-tjocka strimlor (eller köp färdigstrimlat kött som finns i vissa butiker) Blanda ner köttet i det kokande spadet och låt det sedan koka på svag värme under lock till köttet är mört ca: 30 minuter.
  3. Blanda ner grönsaker och låt allt koka tills grönsakerna tinat och blivit mjuka, 5-10 minuter till. Smaksätt mer om det behövs. Servera med kokt ris eller potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.