Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mustig lammgryta med ingefära och saffranscreme

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Grytan kan med fördel förberedas i god tid.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn köttet runtom i smöret. Skala och hacka lök och vitlök. Ansa och hacka fänkålen. Låt de båda löksorterna och fänkålen fräsa med köttet ca 2 minuter. Tillsätt resterande ingredienser och låt sjuda under lock 30-40 minuter tills köttet är mört. Red av grytan med majsstärkelsen utrörd i kallt vatten.
  2. Koka råriset enligt anvisningarna på förpackningen. Blanda ingredienserna till saffranscremen.
  3. Servera i djupa tallrikar. Duka med både sked, gaffel och kniv. Klicka på saffranskrämen. Garnera med koriander.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.