Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mustig snabbvört

(2 kommentarer)  
  • Tid: 1 timme 20 minuter
Skriv ut

Superlätt, supersnabb och supergod.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Blanda alla torra varor och rör därefter ner julmust, filmjölk och sirap.
  3. Klicka ner den lösa smeten i en smord avlång bakform, ca 1 1/2 l.
  4. Grädda i nedre delen av ugnen, först i 225 grader i 10 minuter, sänk därefter värmen till 175 grader och grädda ytterligare i ca 50 minuter.
  5. Låt kallna under bakduk.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • daniely 14 december 2010

    Snygg bild :)

  • Roskerstin 14 december 2010

    TACK snälla Daniel för kommentaren om min bild, blev jätteglad. Jag är verkligen en hobbyfotograf, men tycker att det är jättekul att fota och försöker att arrangera bilderna på rätterna så gott jag kan. Stort tack igen, det vämde!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.