Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mustig svampsoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Har du haft svamplycka i skogen, så går det bra att använda blandad svamp.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs svamp, palsternacka, morot, lök och vitlök i en gryta med smör.
  2. Tillsätt buljongtärning, tomatpuré, vatten, grädde, mjölk och madeira. Låt soppan koka upp och sedan sjuda på svag värme i ca 30 minuter. Rör om då och då. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera soppan med filodegsrullar eller sprödvärmd baguette.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.