Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mustiga grytan med färs

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

God gryta att prova

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn köttfärs och lök. Rör om tills det blir grynigt. Krydda. Lägg i en ugnsfast gryta riset i botten. Sedan bönor, ej spadet, tomater med spad, vatten och buljongtärning. Tillsätt paprikorna skurna i strimlor. Ta bort alla kärnor annars kan det bli beskt. Strö över alltsammans den brynta köttfärsröran. Lägg på locket och låt puttra sakta i ugn, 225 g ca 25min tills riset är färdigt.
  2. Servera med vitt bröd och ost och gärna en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.