Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mustiga potatisplättar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Lätt stekta goda uppskattade plättar som passar bra att göra dagen efter att det blivit kokt potatis över.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pressa potatisen i en potatispress och blanda med mjölk, grädde, ägg, potatismjöl till en jämn smet. Krydda med salt och peppar. Stek gyllenbruna plättar i smör.
  2. Servera med sylt och grädde om du vill ha dem till efterätt. Servera med grönsaker och lingon om du vill ha en lätt lunch.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • aattaa 17 augusti 2010

    Jättegoda!Fem stjärnor.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.