Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mycket frasiga våfflor

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Underbart goda och krispiga våfflor som man kan lägga ovapå varandra utan att de blir mjuka!

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret och låt svalna. Blanda ihop de övriga ingredienserna och låt jäsa 1 timme. Häll i det svala smöret. Grädda sen som vanligt i våffeljärnet. Behöver inte smöra järnet!

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Lindanemon 26 mars 2008

    jodå, de gick helt klart hem :-) , fast jag hade lite mer socker i smeten...

  • DevourMe 26 juni 2008

    hur många personer räcker detta till? eller hur många våfflor lbir det ungefär :P

  • MammaIrene 26 september 2008

    Goda, he´lt klart godkända av familjen... Det är en bra vardagsvåffla sa min man, o jag håller med, en nyttigare våffla helt enkelt... Jag hade dock i lite lite mer socker...

  • bror26 9 oktober 2009

    Jag tyckte det smakade för mycket jäst, och min treåring tyckte inte om dom. men frasig vart dom.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.