Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Möllepotatis

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Smaskiga, varma som kalla!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen med dill och salt, ca 20 min.
  2. Finklipp alla örterna, ( i en stor bunke som även kommer att rymma potatisen), häll över olivoljan och pressa i vitlöken, blanda alla ingredienserna väl. Känns det väldigt torrt kan du slå på lite olivolja till, allt skall vara blött, men inte rinnande.
  3. När potatisen är färdigkokt häller du av vattnet och vänder omedelbart ner dem i örtröran.
  4. Serveras med fördel till grillat, oavsett om det är kött, fisk eller vegetariskt.
  5. Dagen efter är det syndigt gott att äta dem kalla, skivade med majonnäs, västerbottenost och citronpeppar på en knäckemacka.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.