Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mörk tårtbotten

 
Skriv ut

Luftig, hög och fin, går lätt att dela i tre lager

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Kläm fast ett bakplåtspapper i botten av formen, smörj och ströa formen. Vispa ägg och socker riktigt poröst, så att det inte knastrar om det längre. Blanda torrvarorna i en bunke och se till att trycka sönder kakaoklumpar. Sikta ner i äggvispet och blanda om försiktigt för hand. Grädda i ca 30-35 minuter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.