Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nöt- och kokoskakor doppade i choklad

(1 kommentar)  
Skriv ut

Smakar riktig gott och mycket nöt. Är saftiga pga kokosen och som prick över i choklad på toppen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker. Rör ner kokos, malda nötter och potatismjöl. Hur mycket kokos beror på hur stora äggen är. Lägg klickar på plåt med bakplåtspapper. I ugn på 175 grader ca 10 minuter. Doppa eventuellt kakorna i smält blockchoklad.
  2. LYCKA TILL!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kekke46 21 april 2010

    Hej! Har bakat dina Nöt och kokoskakor idag dom blev så goda. Så det blir en 5 på tack för receptet. // kekke

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.