Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nötkrokar

 
  • Serverar: 35 portioner
Skriv ut

Väldigt spröda, goda kakor med hasselnötter.

Ingredienser

Instruktioner

Mal nötterna. Blanda nötter, margarin, mjöl och florsocker. Rulla ut kakdegen till fingertjocka längder. Skär dem i ca 10 cm långa bitar. Böj dem till hästskor. Grädda i 175 grader i 10 minuter. Ta ut dem och låt dem kallna ordentligt. Smält chokladen. Doppa den nedre delen av krokarna i chokladen och lägg dem på ett smörpapper för att stelna.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.